Finansinspektionen skriver av undersökning av Spotlight Stock Market AB

Finansinspektionen har sedan september 2023, som en del av sitt tillsynsarbete över finansmarknaden, genomfört en undersökning av Spotlight Stock Market inom flera områden, bland annat avseende intressekonfliktshantering och processen för att notera bolag på marknadsplatsen. Efter att ha avslutat undersökningen har Finansinspektionen idag offentliggjort att ärendet skrivs av utan ytterligare åtgärder.

"Spotlight Stock Markets roll på finansmarknaden, som en central aktör som sätter upp regelverk och övervakar att de följs, innebär höga krav på hur vi själva efterlever relevanta lagar och regler. Det känns skönt att kunna lägga undersökningen bakom oss, väl medvetna om att vi har erforderliga processer för att leva upp till de krav som åligger oss", kommenterar Spotlight Groups koncernchef Peter Gönczi.

Datum 2024-06-17, kl 08:03
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!