Sotkamo Silver AB:s års- och hållbarhetsredovisning för 2023 har publicerats

REG

Sotkamo Silver AB | Börsmeddelande | 02 april 2024 kl. 18:40:00 EEST

Sotkamo Silver AB:s års- och hållbarhetsredovisning för 2023 har publicerats

Sotkamo Silver AB:s års- och hållbarhetsredovisning för 2023 har idag publicerats på finska, svenska och engelska på företagets webbplats på adressen www.silver.fi/sv. Dessutom är års- och hållbarhetsredovisningen bifogad detta börsmeddelande.

Års- och hållbarhetsredovisningen innehåller styrelsens förvaltningsberättelse, bokslutet, bolagsstyrningsrapporten, hållbarhetsrapporten och revisionsberättelsen. Ersättningsrapporten har publicerats på Bolagets webbplats.

Bolaget har också publicerat årsredovisningen på svenska i ett enhetligt elektroniskt rapporteringsformat (ESEF). ESEF-rapporten är bifogad detta börsmeddelande och finns även tillgänglig på Bolagets hemsida.


Ytterligare information

Mikko Jalasto
Koncernchef (CEO)
mikko.jalasto@silver.fi
tel. +358 50 482 1689

Tommi Talasterä
Koncerns ekonomichef (CFO)
tommi.talastera@silver.fi
+358 40 712 697

Om Sotkamo Silver

Sotkamo Silver är ett gruv- och malmprospekteringsföretag som utvecklar och utnyttjar mineralfyndigheter i Kajanaland i Finland. Sotkamo Silver stöder den globala utvecklingen mot grön omställningsteknik och producerar de metaller som behövs på ett ansvarsfullt sätt och genom att ta hänsyn till lokala intressenter. Sotkamo Silvers huvudprojekt är en silvergruva i Sotkamo, Finland. Förutom silver producerar gruvan guld, zink och bly. Bolaget har även gruv- och malmprospekteringsrättigheter för mineralfyndigheter i närheten av silvergruvan i Kajanaland. Sotkamo Silverkoncernen består av moderbolaget Sotkamo Silver AB och dess helägda finska dotterbolag (Sotkamo Silver Oy). Sotkamo Silver är noterat på NGM Main Regulated i Stockholm (SOSI), Nasdaq Helsinki (SOSI1) och Börse Berlin.

Läs mer om Sotkamo Silver på www.silver.fi/sv

Datum 2024-04-02, kl 17:40
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!