Jonas Franzén meddelar sin intention att avgå som VD för Söder Sportfiske

MAR

Jonas Franzén har meddelat sin intention att avgå som VD från Söder Sportfiske. Jonas anslöt till Söder Sportfiske i och med förvärvet av Fishline år 2021, blev TF VD under 2022 och tog rollen som permanent VD under 2023 med uppdraget att tillsammans med Nicklas och Henrik slutföra integrationen av Söder Sportfiske och Fishline. Rekrytering av ny VD för Söder Sportfiske påbörjas omedelbart och Jonas kommer att kvarstå som VD under en övergångsperiod fram till dess att en ny VD har påbörjat sin anställning.

”Jag vill tacka för förtroendet jag fått genom att få vara VD på Söder Sportfiske. Det är med blandade känslor jag lämnar men med vetskapen om att jag fullföljt en omvandling av bolaget där integrationen med Fishline skapat en otrolig plattform för fortsatta framgångar”, säger Jonas Franzén.

”Jag vill utifrån mitt uppdrag som styrelseordförande för Söder och alla dess medarbetare framföra ett tack till Jonas som axlat rollen som VD och bidragit väsentligt till bolagets utveckling. Med en gedigen operativ insats i både organisationens omstrukturering, utvecklingen av de internationella sajterna och en flytt till nya större lokaler tillsammans med en sammanslagning med hans tidigare bolag Fishline står vi på starkare ben än någonsin”, säger styrelseordförande Josephine Salenstedt.

Datum 2024-03-20, kl 14:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!