SIMRIS GROUP BEKRÄFTAR EN FÖRLÄNGNING AV FLEXIBEL FINANSIERINGSFACILITET

MAR

Villkorat av aktieägarnas godkännande vid en extra bolagsstämma har Simris Group AB och The Brand Laboratories FZ kommit överens om att förlänga löptiden för den tillhandahållna flexibla finansieringsfaciliteten till Simris.

Simris Group AB (publ) ("Simris" eller "Bolaget") begärde en förlängning med löptiden av den flexibla finansieringsfacilitet som The Brand Laboratories FZ (TBL), ett bolag associerat med Simris styrelseordförande, Steven Schapera, tillhandahöll Bolaget den 25 augusti 2022, och som förlängdes den 21 april 2023. TBL har samtyckt till denna begäran. Simris och TBL har därför ingått ett tillägsavtal om att förlänga löptiden för den flexibla finansieringsfacilitet som TBL tillhandahåller. I det tillägsavtalet föreskrivs att löptiden för den flexibla finansieringsfaciliteten ska förlängas till och med den 31 december 2024.
 
Som tidigare kommer ränta att debiteras med 1,0 % per månad. Förlängningen är villkorad av aktieägarnas godkännande vid en kommande extra bolagsstämma. Kallelse till extra bolagsstämma kommer att skickas ut separat.

Datum 2023-07-05, kl 22:13
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!