Smart High Tech: Thermal Grizzly gör en ny beställning av GT-TIM™ från Smart High Tech

REG

Smart High Tech meddelar en påfyllnadsorder av GT-TIM™ från kunden Thermal Grizzly under varumärket KryoSheet. Thermal Grizzly är världsledande inom utveckling, försäljning och distribution av lösningar för thermal management till över 90 länder. Denna beställning syftar till att fylla på lagret av produkten KryoSheet, som tillverkas av Smart High Tech. Samarbetet mellan Thermal Grizzly och Smart High Tech har varit framgångsrikt sedan deras första beställning i slutet av 2022, vilket tidigare har kommunicerats.

Efter lanseringen under Q2 2023 har Thermal Grizzly sett en imponerande marknadsetablering på kort tid av KryoSheet och mottagit positiva recensioner. Produkten har visat sig prestera över förväntan och erbjuda fördelar jämfört med konventionell termisk pasta och andra lösningar, såsom längre hållbarhet, mindre energiförbrukning vid bibehållen prestanda och enklare applicering. Marknadens svar har överträffat förväntningarna och Thermal Grizzly fortsätter sin pågående marknadsföringskampanj för att öka medvetenheten om KryoSheet ytterligare.

Thermal Grizzly har nu lagt en andra beställning med ett totalt väntat värde på cirka 900 000 SEK, där cirka 300 000 SEK sker med förskottsbetalning för att stödja Smart High Techs tillväxt.

Samarbetet mellan Thermal Grizzly och Smart High Tech innebär en ny era inom termisk hantering. Genom att kombinera Smart High Techs expertis inom materialvetenskap med Thermal Grizzlys starka distributionsnätverk och applikationskunskap kan kunder förvänta sig hög prestanda och tillförlitlighet från den grafenförstärkta produkten: GT-TIM.

"Vi på Smart High Tech är stolta över vårt samarbete med Thermal Grizzly och vår gemensamma satsning på GT-TIM™-produkten KryoSheet. Denna nybeställning markerar början på KryoSheets etablering på marknaden. Vi förväntar oss fler upprepade beställningar månadsvis under Q3 och Q4. Tillsammans med Thermal Grizzly siktar vi på att fastställa en återkommande ordervolym baserat på försäljningsdata över de kommande 6-12 månaderna. Vi är nöjda med produkten som har introducerats, som har fått positiva recensioner och överträffat våra försäljningsförväntningar." kommenterar Lars Almhem, VD på Smart High Tech.

Denna nybeställning bekräftar det starka samarbetet mellan Thermal Grizzly och Smart High Tech.

För mer information om SHT Smart High-Tech AB, vänligen kontakta:

VD Lars Almhem                                      

+46 70 418 00 00                                    

lars.almhem@smarthightech.com

Denna information är sådan information som SHT Smart High-Tech AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 4 juli 2023.

Kort om SHT Smart High-Tech AB

SMART HIGH TECH har genom den patenterade produkten GT-TIM utvecklat ett unikt grafenförstärkt gränssnittsmaterial, så kallat "Thermal Interface Material", TIM, för elektronik- och kraftmodulkylning som leder värme effektivt både i vertikalt och i horisontellt led. Ökad kylningsförmåga krävs av industrin för att fortsätta kunna utveckla högprestandaelektronik som är mindre, lättare, snabbare med mer funktionalitet på ett hållbart sätt genom lägre energikonsumtion.

Visionen för SMART HIGH TECH är att bli en globalt ledande leverantör i världen av nanobaserade material och lösningar för applikationer för termisk kylning av elektronik som bidrar till ett hållbart samhälle. Detta ska ske genom hög grad av automation i kombination med ett unikt och patenterat grafenförstärkt kylmaterial. SMART HIGH TECH har tillverkning av sin GT-produkt såväl i Göteborg som i Kina som säljs till företag inom elektronikbranschen.

Datum 2023-07-04, kl 08:57
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!