Kallelse till extra bolagsstämma i SHT Smart High-Tech AB

REG

Aktieägarna i SHT Smart High-Tech AB, org nr 556077-7434, ”Bolaget”, kallas härmed till extra bolagsstämma torsdag den 31 augusti kl 17.00 i Bolagets lokaler, Arendals Allé 3, Göteborg.

Aktieägare ska för att få delta i årsstämman:

Dels vara införd i den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken onsdag den 23 augusti 2023, dels anmäla sitt deltagande till Bolaget senast måndagen den 28 augusti enligt något av följande alternativ:

Post: SHT Smart High-Tech AB, Arendals Allé 3, 418 75  GÖTEBORG

Tel: 0704-180 000

E-post: info@smarthightech.com

Vid anmälan bör uppges namn, personnr./organisationsnr., samt registrerat innehav, dels anmält antal biträden (högst två) som aktieägare avser medföra till bolagsstämman.

Aktieägare som låtit förvaltarregistrera sina aktier måste i god tid före den 23 augusti 2023 genom förvaltarens försorg tillfälligt låta inregistrera aktierna i eget namn hos Euroclear Sweden AB för att få rätt att delta i årsstämma. Aktieägare som företräds genom ombud skall utfärda skriftlig daterad fullmakt för ombudet. Fullmakten bör i god tid före stämman insändas till Bolaget under ovanstående adress. Om fullmakten utfärdats av juridisk person skall bestyrkt kopia av registreringsbevis för den juridiska personen bifogas.

Det totala antalet aktier i Bolaget uppgår vid tiden för stämman till 16 919 600 aktier och det totala antalet röster i Bolaget uppgår till 29 519 600 röster.

Förslag till dagordning för extra bolagsstämman

1.   Stämman öppnas

2.   Val av ordförande vid stämman.

3.   Upprättande och godkännande av röstlängd.

4.   Framläggande och godkännande av dagordning.

5.   Val av justeringsmän.

6.   Fråga huruvida stämman blivit behörigen sammankallad.

7.   Kompletterande val av Lars-Inge Sjöqvist till styrelseledamot.

8.   Justering av på årsstämman taget beslut om arvode till styrelsen med anledning av punkt 7 i dagordningen.

9. Stämman avslutas.

Styrelsens förslag:

Punkt 7. Huvudägarnas förslag till val av styrelseledamot

Ägare med motsvarande mer än 50 procent av rösterna i bolaget föreslår att Lars-Inge Sjöqvist väljs in som ordinarie ledamot i styrelsen.

Lars-Inge Sjöqvist har en civilingenjörsexamen vid Chalmers tekniska högskola och är VD och grundare av Actionstep AB. Lars-Inge har lång erfarenhet av ledarskap, affärsutveckling, strategiutveckling och finansiering från sin tidigare roll som VD på Gapwaves AB, ett startup Tech-bolag noterat på Nasdaq First North och även från sin roll som vice VD och koncernchef för Semcon AB, i sin roll som managementkonsult från Actionstep som utfört uppdrag åt bland annat Atlas Design, Volvo Cars, Elanders, Volvo Group och Kildal Antenn AB.

Punkt 8. – Justering av arvode till styrelsen

Till nyvald styrelseledamot föreslås att samma arvode om tre prisbasbelopp som övriga ledamöter erhåller ska utgå för tiden fram till nästa årsstämma, med justering för den tid som gått sedan tidigare beslut.

Personuppgifter

Personuppgifter som hämtas från den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken, anmälan om deltagande vid stämman samt uppgifter om ställföreträdare, ombud och biträden kommer att användas för registrering, upprättande av röstlängd för stämman samt, i förekommande fall, stämmoprotokoll.

Göteborg i augusti 2023

SHT Smart High-Tech AB

STYRELSEN

För mer information om SHT Smart High-Tech AB (Smart High Tech), vänligen kontakta:

VD Lars Almhem

+46 704 180 000

lars.almhem@smarthightech.com

Kort om SHT Smart High-Tech AB

SMART HIGH TECH är genom den patenterade produkten GT-TIM® utvecklat ett unikt grafenförstärkt gränssnittsmaterial, så kallat ”Thermal Interface Material”, TIM, för elektronik- och kraftmodulkylning som leder värme effektivt både i vertikalt och i horisontellt led. Ökad kylningsförmåga krävs av industrin för att fortsätta kunna utveckla högprestandaelektronik som är mindre, lättare, snabbare med mer funktionalitet på ett hållbart sätt genom lägre energikonsumtion.

Visionen för SMART HIGH TECH är att bli en globalt ledande leverantör i världen av nanobaserade material och lösningar för applikationer för termisk kylning av elektronik som bidrar till ett hållbart samhälle. Detta ska ske genom hög grad av automation i kombination med ett unikt och patenterat grafenförstärkt kylmaterial. SMART HIGH TECH har tillverkningsenheter av sin GT-TIM® produkt i Göteborg, Sverige, samt i Shanghai, Kina, med försäljning till företag och konsument inom elektronikbranschen på en global marknad.

Datum 2023-08-15, kl 14:54
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!