Seamless Distribution Systems

Seamless Distribution Systems välkomnar Eddy Cojulun som ny VD

MAR

Seamless Distribution Systems är glada att meddela att Eddy Cojulun har utsetts till bolagets nya VD. Eddy har mer än 25 års erfarenhet inom teknik och telekom, bland annat som entreprenör som startat, byggt och sålt egenägda, telekomfokuserade mjukvarubolag, varav ICON Americas såldes till Ericsson 2015. Eddy har även, bland annat, verkat som CIO hos Telefonica i El Salvador, samt globalt ansvarig för sälj och leverans av IT-mjukvaruutveckling hos Ericsson. De senaste åren har Eddy verkat som säljchef hos Envirotainer fram till bolaget framgångsrikt såldes till nya ägare efter en period av stark tillväxt.

Eddy tillträder sin nya befattning den 1 juni 2023. Styrelsen ser fram emot att Eddy leder Seamless Distribution Systems in i nästa fas av lönsam tillväxt. Eddy kommenterar sin nya befattning: "Jag är hedrad över att ha utsetts till VD för Seamless Distribution Systems och ser fram emot att arbeta med ett fantastiskt team som har en imponerande historia av innovation och tillväxt inom en sektor som jag känner väl till. Jag är särskilt entusiastisk över att leda bolaget in i en ny era av produktifiering och standardisering där jag är övertygad om att kunna bidra till bolagets tillväxt och lönsamhetsutveckling."

I samband med tillträdet har Eddy även kommit överens om att köpa 250.000 aktier från större existerande aktieägare till ett pris på 9,50 SEK

Eddy tillträder efter Martin Schedin som tackas av efter ett års tjänstgöring som interims-VD. Martin har varit en värdefull tillgång för Seamless Distribution Systems. Styrelsen för Seamless Distribution Systems tackar Martin för hans hängivna tjänstgöring som interims-VD. Martin kommer att fortsätta i rollen som finanschef i bolaget, vilken han haft parallellt med interims-vd rollen under ett års tid.

I och med tillträdet avstår Eddy även från nomineringen till bolagets styrelse.

För mer information kontakta:

Martin Schedin
Chief Financial Officer
+46 70 438 14 42

martin.schedin@seamless.se

Denna information är sådan information som Seamless Distribution Systems AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande genom ovanstående kontaktpersons försorg den 11 maj 2023 kl. 20:30 CEST

Om SDS

SDS är ett svenskt internationellt mjukvaruföretag som är specialiserat på mobila betaltjänster för mobiloperatörer, distributörer, återförsäljare och konsumenter. SDS säkerställer att telekomoperatörer kan sälja samtalstid, data och tilläggstjänster där SDS produkter och tjänster hanterar upp till 90 % av Teleoperatörens försäljning. Idag har SDS implementerat lösningar inom, avancerad analys och Retail Value Management och där dessa produkter har lyckats omvandlas de till så kallade SaaS-lösningar.

SDS har cirka 288 anställda i Sverige, Frankrike, Belgien, Rumänien, Sydafrika, Ghana, Nigeria, Förenade Arabemiraten, Pakistan och Indien. SDS hanterar årligen mer än 15 miljarder transaktioner värda över 14 miljarder USD. Via över 3 miljoner månatliga aktiva återförsäljare av digitala produkter betjänas, indirekt, mer än 1100 miljoner konsumenter globalt.

SDS aktie är noterad på Nasdaq First North Premier.Företagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB. info@fnca.se

Datum 2023-05-11, kl 20:30
Källa beQuoted
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!