Seamless Distribution Systems

SDS AB vinner en order i Yemen värd 1 miljon kronor

REG

SDS AB, en ledande leverantör av avancerade lösningar för telekombranschen, är glada att meddela att de framgångsrikt har vunnit en order i Yemen. Ordern, värd 1 miljon kronor, inkluderar leverans av högkvalitativ teknik för att stödja telekominfrastrukturen i Yemen.

SDS AB är stolta över att meddela att kunden har valt deras New VAS Platform API och CVM API Change-lösningar. Dessa teknologier erbjuder en rad fördelar som kommer att förbättra kundens operativa effektivitet och helhetsupplevelse.

"Vi är glada över att ha säkrat denna order i Yemen, vilket visar på vår fortsatta framgång med att leverera högkvalitativa lösningar till telekomorganisationer över hela världen", säger Eddy Cojulun, VD för SDS AB.

New VAS Platform API och CVM API Change erbjuder en smidig process för tredjeparts-klienter som är anslutna via API:er för att justera mängden CVM (Commission Value Management)-erbjudanden. Tidigare hade manuella ändringar som gjordes av kunden lett till fel, vilket resulterade i felaktiga produktåterladdningar och missnöjda kunder. Genom detta samarbete möjliggör SDS AB för kunden att rätta till dessa problem och säkerställa en betydligt förbättrad kundupplevelse.

De viktigaste fördelarna med New VAS Platform API och CVM API Change för kunden inkluderar:

  1. Felminskning: Genom att automatisera justeringsprocessen kommer kunden att minska förekomsten av fel som orsakas av manuella ändringar. Detta kommer att förbättra noggrannheten och tillförlitligheten i deras verksamhet.
  2. Förbättrad kundnöjdhet: Kundarna kommer nu att få relevanta anpassade erbjudanden för att förbättra upplevelsen.
  3. Ökad operativ effektivitet: New VAS Platform API och CVM API Change kommer att effektivisera CVM-justeringsprocessen och spara tid och resurser för kunden. Automatiseringen möjliggör att hantera större volymer av transaktioner mer effektivt.

Denna order kommer att tas som intäkt under andra halvåret i år och kommer även att öka den återkommande intäkten för nästa år.

För mer information kontakta:

Martin Schedin

Chief Financial Officer

+46 70 438 14 42

martin.schedin@seamless.se

OM SDS
SDS är ett svenskt internationellt mjukvaruföretag som är specialiserat på mobila betaltjänster för mobiloperatörer, distributörer, återförsäljare och konsumenter. SDS säkerställer att telekomoperatörer kan sälja samtalstid, data och tilläggstjänster där SDS produkter och tjänster hanterar upp till 90 % av Teleoperatörens försäljning. Idag har SDS implementerat lösningar inom fintech, avancerad analys och Retail Value Management och där dessa produkter har lyckats omvandlas de till så kallade SaaS-lösningar.

SDS har cirka 288 anställda i Sverige, Frankrike, Belgien, Rumänien, Sydafrika, Ghana, Nigeria, Förenade Arabemiraten, Pakistan och Indien. SDS hanterar årligen mer än 15 miljarder transaktioner värda över 14 miljarder USD. Via över 3 miljoner månatliga aktiva återförsäljare av digitala produkter betjänas, indirekt, mer än 1100 miljoner konsumenter globalt.

SDS aktie är noterad på Nasdaq First North Premier.

Företagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB. info@fnca.se

Datum 2023-06-21, kl 08:30
Källa beQuoted
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!