Seamless Distribution Systems

SDS AB vinner en order i Djibouti värd 3 miljoner kronor

REG

SDS AB, en ledande global leverantör av mobila lösningar och tjänster, meddelar idag att företaget har vunnit en betydande order i Djibouti värd 3 miljoner kronor. Denna framgångsrika order kommer att bidra till att stärka kundens mobile money-erbjudande och marknadsposition i regionen.

Som en del av denna order kommer SDS AB att tillhandahålla ökad support och dedikerade timmar till kunden. Detta innebär att kunden kommer att få en förstärkning av tekniskt stöd och resurser för att utveckla och förbättra sina befintliga mobila tjänster. Genom att investera i SDS AB: s expertis och innovativa lösningar kommer kunden att kunna leverera en mer omfattande och pålitlig mobil betalningsplattform till sina användare.

Mobile money-marknaden växer snabbt och spelar en allt viktigare roll i dagens digitala ekonomi. SDS AB är stolt över att vara en pålitlig partner för att stärka kundens ställning och erbjuda en framstående mobil betalningslösning. Med vår breda erfarenhet och beprövade teknik är vi övertygade om att denna order kommer att ytterligare stärka vårt varumärke och vår närvaro på den globala marknaden.

Intäkter från denna order kommer att tas löpande fram till och med juni 2024 samt i takt med att kunden utnyttjar den kapacitet som dom köpt.

För mer information kontakta:

Martin Schedin

Chief Financial Officer

+46 70 438 14 42

martin.schedin@seamless.se

OM SDS
SDS är ett svenskt internationellt mjukvaruföretag som är specialiserat på mobila betaltjänster för mobiloperatörer, distributörer, återförsäljare och konsumenter. SDS säkerställer att telekomoperatörer kan sälja samtalstid, data och tilläggstjänster där SDS produkter och tjänster hanterar upp till 90 % av Teleoperatörens försäljning. Idag har SDS implementerat lösningar inom fintech, avancerad analys och Retail Value Management och där dessa produkter har lyckats omvandlas de till så kallade SaaS-lösningar.

SDS har cirka 288 anställda i Sverige, Frankrike, Belgien, Rumänien, Sydafrika, Ghana, Nigeria, Förenade Arabemiraten, Pakistan och Indien. SDS hanterar årligen mer än 15 miljarder transaktioner värda över 14 miljarder USD. Via över 3 miljoner månatliga aktiva återförsäljare av digitala produkter betjänas, indirekt, mer än 1100 miljoner konsumenter globalt.

SDS aktie är noterad på Nasdaq First North Premier.

Företagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB. info@fnca.se

Datum 2023-06-27, kl 08:30
Källa beQuoted
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!