Seafire utser Daniel Repfennig till ny vd och koncernchef

MAR

Styrelsen i Seafire AB (publ) har utsett Daniel Repfennig till ny vd och koncernchef. Han tillträder rollen snarast möjligt, men senast den 16 september.

Repfennig har mångårig erfarenhet från bolagsutveckling och investeringsverksamhet på Ratos, Solix och senast som director på Polaris Private Equity. Före detta arbetade han som managementkonsult på Arthur D. Little. Repfennig är 40 år och har en civilingenjörsexamen i industriell ekonomi från Kungliga Tekniska Högskolan och kandidatexamen i företagsekonomi från Stockholms Universitet.

- Jag är övertygad om att Daniel med sitt ledarskap, affärssinne och erfarenhet kommer fortsätta att utveckla Seafire mot nya framgångar, säger Joachim Berner, styrelseordförande.

- Seafire är en attraktiv plattform med stor potential att skapa betydande aktieägarvärden organiskt och genom förvärv - jag ser fram emot att tillsammans med teamet bygga en starkare och större koncern, säger Daniel Repfennig.

Datum 2024-04-12, kl 14:40
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!