Seafire utser Anders Martinsson som ny affärsområdeschef

Seafire AB (publ) har anställt Anders Martinsson som ny affärsområdeschef för Industrisegmentet. Anders har en bakgrund bland annat från Indutrade där han var affärsutvecklingschef, VD inom Wilogruppen och koncernchef för BE Group AB. De senaste fyra åren har han arbetat som interims VD i små- och medelstora bolag. Anders börjar sin tjänst den 1 september 2023. Nuvarande operativa chefen Markus Åkerstedt lämnar samtidigt koncernen och övergår till egen verksamhet.

Vi är väldigt glada att vi har rekryterat Anders som ny affärsområdeschef för Industrisegmentet. Seafire får en betydelsefull förstärkning med Anders, genom sin kompetens och långa och gedigna operativa erfarenhet, för den fortsatta utvecklingen av koncernen”, säger Johan Bennarsten, VD för Seafire.

Seafire har en stark decentraliserad affärsmodell och ett genuint intresse att utveckla bolagen i portföljen, vilket tilltalar mig mycket. Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med bolagen och teamet, för att ta Seafire till nästa nivå” säger Anders Martinsson.

Datum 2023-08-09, kl 13:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!