Seafire AB (publ): Förändring i valberedningens förslag till styrelse för 2024

MAR

Joachim Berner har meddelat att han avböjer omval som styrelseordförande i Seafire. Mot bakgrund av detta avser valberedningens förslag att vara omval av Anders Hillerborg, Marcus Söderberg och Stina Wollenius samt nyval av Sonny Mirborn för tiden intill slutet av nästa årsstämma. Valberedningen föreslår vidare Anders Hillerborg som styrelseordförande. En uppdaterad redogörelse för valberedningens arbete och förslag samt motiverat yttrande publiceras inom kort på www.seafireab.com

”Vi tackar Joachim för hans långa engagemang som ordförande i Seafire, och särskilt för hans insats i den nyligen avslutade rekryteringsprocessen av ny VD”. säger Daniel Albin, valberedningens ordförande.

”Nu när rekryteringen av ny VD är avklarad och bolagets situation stabiliserats känner jag att det är ett bra tillfälle för mig att lämna Seafire. Jag vill tacka samtliga på Seafire och önska bolaget lycka till framöver”, säger Joachim Berner.

Datum 2024-04-17, kl 18:37
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!