Första dag för handel i Seafires aktier på Nasdaq Stockholm

MARKN.

Som tidigare har meddelats tas Seafire AB (publ):s (”Seafire” eller ”Bolaget”) aktier idag upp till handel på Nasdaq Stockholms huvudlista. Aktierna har tidigare handlats på Nasdaq First North Growth Market.

Det sker inte något erbjudande eller utgivande av nya aktier i samband med att Bolagets aktier upptas till handel på Nasdaq Stockholms huvudlista. Aktierna kommer att bibehålla såväl kortnamn (SEAF) som ISIN-kod (SE0009779796). Aktieägare i Seafire behöver inte vidta några åtgärder i samband med upptagandet till handel på Nasdaq Stockholm.

För fullständig information avseende upptagandet till handel på Nasdaq Stockholm hänvisas till det prospekt som har upprättats av Sefire och som godkändes av Finansinspektionen den 5 maj 2023. Prospektet finns tillgängligt på Seafires webbplats (www.seafireab.com) samt på Finansinspektionens webbplats.

Datum 2023-05-11, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!