Scandinavian ChemoTech

Vetiqure vill härmed tacka sina kunder, distributörer och partners för ett framgångsrikt första halvår!

Efter att TSE, efter grundliga utvärderingar, installerats på ledande universitet i UK, Turkiet och Australien har vi nu även etablerat kundrelationer med några av USA:s och Skandinaviens största aktörer inom veterinärmedicinsk sjukvård. Detta är inte bara en kvalitetsstämpel utan kommer självklart skapa möjligheter till att bygga långsiktiga och starka relationer för såväl ömsesidiga kliniska som kommersiella intressen.

Inom ramen för TSE studien på Istanbul University Cerrahpasa Veterinary, där vår distributör Hasvet har installerat en vetIQure, har de fram tills idag behandlat cirka 20 patienter varav många svarat mycket bra på behandlingen. .

På samma tema fortsätter även studierna på hästar i Australien, där vi tidigare kommunicerat en första order på ett vetIQure-system via vår distributör Gamma Gurus. Vi ser stor potential att nå ut till många fler mot bakgrund av denna och kommande studier.

Vi kommer fortsatt fokusera på och säkerställa att ni som kunder successivt kan öka antal behandlingar i takt med att er kliniska erfarenhet blir större och större. Vi kommer även lägga stor vikt på att expandera produktionskapaciteten för att säkerställa goda leveranstider på såväl vetIQure system som behandlings-kits.

I våras påbörjade vi testerna på två av våra nyaste R&D-projekt tillsammans med vårt CoE (Centre of Excellence) i USA samt på de kliniker som uttryckt sitt intresse för att bli CoE under nästa halvår.

I vår strävan att förbättra vår marknadskommunikation lanserade vi nyligen vår nya hemsida för Vetiqure. Gå gärna in och titta runt: www.vetiqure.com.

Vi här på Vetiqure tillsammans med vårt dotterbolag VQ Animal Care Inc. i USA vill härmed tacka för allas visade intresse och engagemang och vi ser framemot att tillsammans med er fortsatt bidra till att bota, minska kostnader, risker och lidande för många fler patienter.

Vänligen

Vetiqures globala team

För mer information vänligen kontakta:

Mohan Frick, VD

Tel: +46 (0)10-218 93 00

E-mail: ir@chemotech.se


Scandinavian ChemoTech AB (publ)

ChemoTech är ett svenskt medicinteknikföretag med säte i Lund som utvecklat en patenterad teknologiplattform för att ge cancerpatienter tillgång till ett nytt behandlingsalternativ, Tumörspecifik Elektroporation™ (TSE), som kan användas för behandling av både människor och djur. Det finns ett stort antal cancerpatienter vars tumörer av olika skäl inte kan behandlas med konventionella metoder men där TSE kan vara en lösning. Därför utvärderar bolaget kontinuerligt nya möjligheter och applikationsområden för teknologin. ChemoTechs aktier (CMOTEC B) är noterade på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm och Redeye AB är bolagets Certified Adviser. Läs mer på: www.chemotech.se.

Datum 2023-07-07, kl 08:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!