Redwood Pharma tillhandahåller en ny uppdatering angående avyttring av företagets tillgångar

REG

Redwood Pharma, ett företag som utvecklar nästa generations behandlingar för torra ögon, meddelade den 23 maj att man på grund av ekonomiska svårigheter har för avsikt att sälja av företagets tillgångar i en accelererad auktionsprocess, där potentiella köpare har möjlighet att förvärva hela eller delar av företag. Tillgångar som är tillgängliga för försäljning är: RP501, RP101, licens till IntelliGel läkemedelsleveransplattform, notering på Nasdaq First North Growth Market och viss högteknologisk produktionsutrustning.

Redwood Pharma har efter kontakter med olika företag, både internationellt och regionalt, inom oftalmologiområdet inte fått några betydande anbud med kommersiellt attraktiva villkor. "Det är klart en besvikelse för bolaget och våra aktieägare. Vid denna tidpunkt utvärderar styrelsen situationen och kommer med mer information inom kort. Jag vill tacka våra aktieägare för deras lojalitet mot vårt företag", säger VD Martin Vidaeus.

Denna information är sådan som Redwood Pharma är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2024-06-26 11:00 CET.

Datum 2024-06-26, kl 11:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!