Redwood Pharma lämnar förtydligande information om förestående sammanläggning av aktier

REG

Sammanläggningen av aktier genomförs primärt för att reducera volatiliteten i aktiens prissättning och effektivisera administrationen kring aktiehandeln. En aktieägare som idag innehar 100 aktier i bolaget kommer att äga 1 aktie efter sammanläggningen. Aktieägarens procentuella andel av det totala antalet aktier i bolaget och värdet av det enskilda aktieinnehavet förblir oförändrat.

Aktieägarna i Redwood Pharma kommer automatiskt att erhålla ett nytt, lägre, antal aktier i proportion till innehavet på avstämningsdagen. De aktieägare vars innehav av aktier på avstämningsdagen inte är jämnt delbart med 100 kommer vederlagsfritt erhålla aktier för att innehavet ska bli jämnt delbart med 100. Tillhandahållande av aktier sker genom Euroclear Sweden AB:s försorg, utan att ytterligare åtgärder behöver vidtas av aktieägare.

Till följd av sammanläggningen kommer aktierna i Redwood Pharma att byta ISIN-kod. Från och med torsdagen den 8 februari 2024 handlas aktien i bolaget med den nya ISIN-koden SE0021512134.

Datum 2024-02-01, kl 15:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!