Redwood Pharma informerar om reviderat förslag till beslut om val av styrelse vid den kommande årsstämman

Förslaget till beslut om val av styrelse ersätter det som framgår av den kallelse som publicerades den 30 maj, och har liksom det ursprungliga förslaget lämnats av en grupp aktieägare representerande minst 2,72 procent av samtliga aktier i bolaget. Bakgrunden är att de tidigare föreslagna ledamöterna Ingrid Atteryd Heiman och Göran Eckerwall nu meddelat att de avböjer omval. Nuvarande styrelseordföranden Björn Larsson har redan tidigare meddelat att han önskar lämna sin position i samband med årsstämman.  

Håkan Magnusson (f. 1963) har mer än 20 års erfarenhet från ledande positioner inom läkemedelsindustrin och apotekssektorn, med speciell inriktning mot snabbrörliga konsumentprodukter. Han är idag Senior Advisor för life science-företaget de Faire Medical AB, där han tidigare varit VD, och har dessförinnan innehaft positioner som bland annat vd för Cura Apoteket (ICA), Director Assortment & Purchasing and Procurement på Apoteket Hjärtat, vd för ACO Hud Sverige AB och Marketing Director / Business Unit Manager på Pharmacia Sverige AB. Han har en MBA i International Business Administration från Lunds universitet.

Datum 2023-06-22, kl 16:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!