Redwood Pharma deltar i partnerkonferensen NLS Days i Köpenhamn

Redwood Pharmas vd Martin Vidaeus kommer att delta i Nordic Life Science Days, NLS Days, som anordnas på Bella Center i Köpenhamn, Danmark, mellan den 29-30 november. NLS Days är Nordens främsta partnerevenemang som samlar investerare och företag i life science-branschen från flera olika länder.  

"Vårt fokus ligger nu på att sprida kunskap om våra innovativa behandlingar av ögontorrhet och vår drug delivery-teknologi IntelliGel. Vi noterade ett stort intresse för våra projekt under partneringkonferensen BIO Europe i München tidigare i november och ser fram emot att fortsätta föra dialog med potentiella samarbetspartners", säger Redwood Pharmas vd, Martin Vidaeus.

RP501 utvecklas för att bli en effektiv och användarvänlig behandling av ögontorrhet, en sjukdom som drabbar fler än 300 miljoner människor runt om i världen. RP501 bygger på IntelliGel - en patentskyddad och unik formulering som har vattendroppens konsistens när den droppas i ögat men som omedelbart omvandlas till en viskös, skyddande och smörjande hinna som stannar kvar i ögat under lång tid.

Datum 2023-11-22, kl 08:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!