Reato Group byter namn och kortnamn

Uppdatering: Vår Nya Hemsida och Återgång till First Hotels

Vi är glada att meddela att vi har lanserat vår nya hemsida, vilket markerar vår omprofilering från Reato Group tillbaka till First Hotels. Denna förändring återspeglar vår vision och strävan att vara en ledande kraft inom hotellindustrin och attrahera investerare till våra spännande projekt.

Vår VD Thomas Gillespie, kommenterar denna övergång och säger: "Återgången till First Hotels är en viktig milstolpe för oss. Det är en tydlig signal om vår ambition att fortsätta erbjuda förstklassiga hotellerbjudanden och utveckla innovativa projekt som lockar både gäster och investerare."

Den nya hemsidan är mer än bara en estetisk uppdatering; den återspeglar vårt åtagande för kvalitet, service och hållbarhet. Besökare kommer att upptäcka en smidigare användarupplevelse, enkel tillgång till våra hotell och projekt, samt detaljerad information om vår strategi och vision för framtiden.

Vi bjuder in dig att utforska vår nya hemsida och lära dig mer om vad First Hotels har att erbjuda. Vi är övertygade om att denna omprofilering kommer att stärka vår närvaro på marknaden och skapa nya spännande möjligheter för våra investerare och samarbetspartners.

Varmt välkommen till det nya First Hotels!

Läs mer om oss på vår hemsida www.firsthotelsab.com

I samband ändring av företagsnamn har bolaget även ändrat kortnamn från REATO till HOTEL från och med idag, den13 mars 2024.

Datum 2024-03-13, kl 14:59
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!