Hotel Amadeus i Halmstad nytt partnerhotell i First Hotels-kedjan!

Hotel Amadeus by First i Halmstad är det senaste tillskottet till First Hotels portfölj.

Det familjeägda hotellet i den vackra svenska sommarstaden Halmstad ligger lugnt beläget inom gångavstånd från centrum. Hotellet erbjuder 65 rum, samt konferensavdelning och relaxavdelning med både ång- och torrbastu.

Hotel Amadeus har länge varit ett familjeägt hotell som har stått på egna ben i två decennier.

- Vi har letat efter en samarbetspartner länge och när vi fick möjligheten att samarbeta med First Hotels var valet självklart. Kedjan har lång erfarenhet med god kompetens och med det strategiska läge vi har, öppnar det stora möjligheter på den lokala marknaden, något som är viktigt för oss. Det blir en rolig och lärorik resa och vi ser fram emot att vara en del av First Hotels, säger Peter Tran, ägare av Hotel Amadeus.

First Hotels tillbaka i Halmstad

Hotellet i den svenska vackra sommarstaden Halmstad blir kedjans 32:a hotell i Sverige, och för närvarande det enda i Halmstad.

- Det är mycket trevligt att vi nu får ett nytt hotell i Halmstad. First Hotels har tidigare haft ett hotell i staden, men det var några år sedan. Så vi är mycket glada att vara tillbaka och kunna erbjuda våra gäster och medlemmar en ny och fin destination som Halmstad, som är känt för att vara en populär sommardestination, med de vackra stränderna och inte minst det stora utbudet av golfbanor i området, säger Percy Henriksson, Commercial Director på First Hotels AB.

Med det nya hotelltillskottet kan First-kedjan nu notera 32 hotell i Sverige, 20 hotell i Danmark och 5 hotell i Norge.

Det nya partnerhotellet får namnet Hotel Amadeus by First, och har adressen Hvitfeldtsgatan 20, Halmstad Sverige. Hotellet kan bokas från First Hotels webbplats från och med idag.

För mer information om hotellet, besök webbplatsen www.firsthotels.se/hotel-amadeus/

Ladda ner bild av Hotel Amadeus. Klicka här. Bilder på Halmstad destination klicka här

För mer information om First Hotels besök vår hemsida; www.firsthotels.se

Datum 2024-05-22, kl 14:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!