First Hotels fortsätter att växa med nya partnerhotell i portföljen!

First Hotels utökar i Danmark med ett nytt partnerhotell i Hirtshals

Skaga Hotel i Hirtshals på Nordjylland blir från och med den 25 april ett nytt partnerhotell i First Hotels-kedjan. Hotellet ligger centralt i Hirtshals, nära färjeterminalen där färjorna går till både Norge, Färöarna och Island. Hotellet har 108 rum, erbjuder både kurs- och konferensavdelning och välkomnar semester- och fritidsgäster. I hotellets restaurang serveras hemlagad mat med fokus på säsongens råvaror och färsk fisk. Hotellet har också en uppvärmd inomhuspool och erbjuder gratis parkering.
Det nya partnerhotellet blir First Hotels första hotell i Hirtshals och det sjätte i Danmark hittills. Kedjan har också 28 hotell i Sverige och fyra hotell i Norge.

-Vi ser fram emot partnersamarbetet med First Hotels och att bli en del av en större familj, säger Sarah Routledge, hotellchef på Skaga Hotel.
Skaga Hotel - First Partner Collection är tillgängligt för bokning via First Hotels hemsida redan idag.

-Vi är mycket glada över partnerskapet med Skaga Hotel och att kunna erbjuda våra gäster en ny destination och ett nytt hotell i Danmark. Med det sagt har vi fortfarande stora ambitioner om ytterligare tillväxt i Danmark, så Skaga Hotel blir definitivt inte vårt sista nya hotell i Danmark, säger Thomas P. Gillespie, VD på First Hotels International.

Fakta om First Hotels
First Hotels är ett nordiskt hotellföretag med 38 hotell i Sverige, Norge och Danmark. Portföljen består av unika och lokala hotell som erbjuder personliga och minnesvärda hotellvistelser. Vår mission är att erbjuda våra hotell goda teknologiska lösningar som gör att hotellägaren kan fokusera på gästupplevelser, samtidigt som vi kostnadseffektivt hanterar marknadsföring, distribution och försäljning.
För mer information om First Hotels besök vår hemsida www.firsthotels.se 
 
Fakta om Skaga Hotel - First Partner Collection
Skaga Hotel - First Partner Collection är centralt beläget vid färjeterminalen i Hirtshals i Nordjylland. Hotellet erbjuder 108 ljusa och inbjudande rum, moderna konferensfaciliteter och en härlig uppvärmd inomhuspool. På hotellets restaurang serveras läcker hemlagad mat med fokus på säsongens råvaror, inklusive färsk fisk som är en specialitet i fiskestaden Hirtshals.
Hotellet ligger precis vid färjeterminalen och är perfekt för dig som behöver en mellanlandning och en paus, oavsett om du är på väg norrut till Norge, Färöarna eller Island, eller om du är på väg söderut i Danmark och Europa.
 

Datum 2023-04-25, kl 12:16
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!