First Hotels fortsätter att växa med 2 nya partnerhotell i portföljen!

First Hotels får två nya partnerhotell och två helt nya destinationer!

Hotellkedjan First Hotels får två nya partnerhotell och tillsammans med det, två nya destinationer. De nya partnerhotellen är Utsikten Hotell Kvinesdal – First Partner Collection i vackra Kvinesdal i södra Norge samt Hotell Kung Gösta – First Partner Collection i vasaloppsstaden Mora i Dalarna, Sverige.
Utsikten Hotell Kvinesdal ligger naturskönt i Kvinesdal mellan Stavanger och Kristiansand i sydvästra Norge. Hotellet som är ett modernt konferenshotell, erbjuder 85 rum, har en restaurang med fantastisk fjordutsikt, gratis parkering och inte minst sin egen helikopterplattform. I Kvinesdal ligger naturupplevelserna rätt runt hörnet med många möjligheter till fjällvandring, klättring, golf, vildlaxfiske och bad.
 
Hotell Kung Gösta ligger centralt i Mora vid Siljan i Dalarna. Hotellet har 43 rum, konferensfaciliteter, restaurang, uppvärmd inomhusbassäng och träningsrum. Hotellet byggdes 1977 av Anders Diös AB som 1992 döpte hotellet till Kung Gösta till minne av Gustav Vasa. Mora är känt som målgångsplats för Vasaloppet och har ett rikt urval av utomhusaktiviteter. I Mora kan du också besöka jultomtens hem Tomteland, och Zornmuseet som har världens största samling med verk av konstnären Anders Zorn (1860-1920).
 
 - Med de nya hotellen får vi två nya destinationer att erbjuda våra gäster, vilket vi är väldigt glada för. Både Kvinesdal och Mora är spännande destinationer som erbjuder både vacker natur och olika aktiviteter. Bägge hotellen har också konferensmöjligheter, så de lämpar sig både till företags-, kurs- och konferensmarknaden samtidigt som de passar bra för sport- och fritidssegmentet, säger Thomas Gillespie, VD First Hotels International.
 
Kontaktinformation:
First Hotels International, Thomas Gillespie, VD. Telefon: + 47 940 90 061,
E-post: thomas.gillespie@firsthotels.com

Fakta om First Hotels
First Hotels är en nordisk hotellkedja med 45 hotell i Sverige, Norge och Danmark. Portföljen består av unika och lokala hotell som erbjuder personliga och minnesvärda hotellvistelser. Vår mission är att erbjuda våra hotell goda teknologiska lösningar som gör att hotellägaren kan fokusera på gästupplevelser, samtidigt som vi kostnadseffektivt hanterar marknadsföring, distribution och försäljning. Bolaget Reato Group AB (publ) är listat på Nasdaq First North i Sverige (Kortnamn: REATO) som tillhandahåller franchiserättigheter och marknadsföringstjänster till hotell anslutna till First Hotels.
 
För mer information om First Hotels besök vår hemsida http://www.firsthotels.se
 
För mer information om de nya hotellen, se:
Utsikten Hotel Kvinesdal - First Partner Collection: www.firsthotels.se/utsikten-hotell
Hotel Kung Gösta - First Partner Collection: www.firsthotels.se/kung-gosta

Datum 2023-06-21, kl 11:55
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!