Urban Norberg slutar som CFO för Qlosr Group AB (publ)

MARKN.

Qlosr Group AB (publ) (“Qlosr” eller “Bolaget”) meddelar att Urban Norberg idag på egen begäran har valt att avsluta sin anställning som Chief Financial Officer (CFO) för att ta sig an nya uppdrag utanför Bolaget. Rekryteringsprocessen av ersättare inleds omgående och Urban Norberg kommer att arbeta kvar till som längst den 22 augusti 2024.

-Jag vill tacka Urban för hans fantastiska bidrag till vår tillväxtresa och hans delaktighet i våra 9 förvärv och integration av dem i Qlosr koncernen. När Qlosr nu går in i en ny fas med ökat fokus på att utveckla lönsamheten i den befintliga affären blir Urban under hans avgångperiod också delaktig i processen att hitta en ny ledare med rätt profil för uppdraget. Vi har, och har haft ett fint samarbete och jag önskar Urban all lycka till i hans framtida uppdrag, säger Jonas Norberg CEO, Qlosr Group AB (publ)
 
-Jag vill tacka medarbetarna, Jonas och Styrelsen hos Qlosr för de 2,5 åren där vi nästan tredubblat verksamheten. När Bolaget nu går in i en tydligare konsolideringsfas känns det naturligt att anta nya utmaningar utanför Qlosr. Fram tills dess kommer jag bl a vara delaktig i rekryteringen av en efterträdare och tillsammans med hen och ekonomigruppen skapa förutsättningar för att bygga en effektiv och värdeskapande ekonomiavdelning, säger Urban Norberg Group CFO, Qlosr Group AB (publ)

Datum 2024-04-23, kl 10:45
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!