Qbrick tecknar avtal med fackförbundet IDA i Danmark

Qbrick AB (publ) har via sitt danska dotterbolag Qbrick ApS tecknat avtal med fackförbundet IDA i Danmark gällande nyttjandet av Qbicks interaktiva videoplattform. Avtalet innebär att Qbrick kommer att leverera kvalificerade videotjänster som lanseras i samband med en innovativ och interaktiv HR-kampanj riktad till nyutbildade ingenjörer.

IDA är en professionell organisation och fackförening baserad på kunskap, nätverk och intressen hos 145 000 medlemmar som studerar eller arbetar inom det så kallade STEM-områdena (vetenskap, teknik och matematik).

Avtalet innebär att IDA, tillsammans med kommunikationsbyrån 3 Wise Monkeys, kommer att använda Qbricks interaktiva videoplattform som den tekniska grunden för en dynamisk och engagerande kommunikationsstrategi som de utvecklat tillsammans. Kampanjen är utformad för att locka nyutbildade ingenjörer och ge dem värdefulla insikter och resurser när de påbörjar sin karriär.

Henrik Vick, VD för 3 Wise Monkeys, kommenterar:
”Vi har tagit fram en helt banbrytande kampanj för IDA. Qbricks interaktiva videoplattform spelar en avgörande roll för att kampanj ska komma till liv. Plattformen gör det möjligt för oss att skapa en mångsidig och engagerande mediaupplevelse. Genom att utnyttja kraften i interaktiv video kommer IDA att kunna erbjuda sina medlemmar en mer personlig och givande upplevelse inom ramen för denna kampanj.”

Fredrik Fagerlund, VD för Qbrick, kommenterar: 
”Vi är stolta över att samarbeta med den framstående reklambyrån 3 Wise Monkeys och fackförbundet IDA i denna innovativa kampanj. Qbricks interaktiva videoplattform ligger i framkant när det gäller engagerande digitala upplevelser, och vi är övertygade om att den avsevärt kommer att förbättra IDAs kommunikationsstrategi för att stödja nyutbildade ingenjörer."

Affären, som har en begränsad inverkan på Qbricks totala finansiella ställning, stärker bolagets position på den danska marknaden.

För ytterligare information, vänligen kontakta: 
Fredrik Fagerlund, VD, Qbrick AB 
E-post: fredrik.fagerlund@qbrick.com  
Telefon: +46 76 526 20 38 
 
Om Qbrick 
Qbrick AB (publ) är en leverantör av SaaS-baserade mjukvarulösningar inom video. Bolaget tillhandahåller en teknisk plattform med vilken kunder kan skapa, redigera, lagra och distribuera live-video och förinspelade videoklipp. Qbrick utvecklar även interaktiva tjänster där tittare kan engagera sig i sändningar, som till exempel videoshopping. Bolagets videoplattform genererar idag månatliga intäkter från fler än ett hundra företagskunder. Qbrick grundades 1999 och koncernen har idag verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Huvudkontoret är beläget i Stockholm. Qbricks aktier är noterade på NGM Nordic SME. 
 
För mer information, se Qbricks hemsida www.qbrick.com 

Datum 2023-09-20, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!