Qbrick bjuder in till interaktiv videopresentation av rapporten för Q4 och helåret 2023

Qbrick AB (publ) släpper sin delårsrapport för Q4 och bokslutskommuniké 2023 den 23 februari kl. 08:00. Qbricks VD Fredrik Fagerlund kommer även att kommentera rapporten i form av en videointervju som görs tillgänglig samtidigt på bolagets IR-hemsida. Det finns vidare möjlighet att delta i en livesänd frågestund samma dag med start kl. 11:00.

Intervjun med Fredrik Fagerlund samt den livesända frågestunden är en del av allt det interaktiva videomaterial som skapats för att komplettera rapporten och ge ytterligare fördjupning och bättre förståelse på aktiemarknaden för bolagets verksamhet.

Investerare, analytiker och media är välkomna att på rapportdagen se intervjun med Fredrik Fagerlund och ta del av allt annat innehåll i den interaktiva videon, samt delta i frågestunden, genom att följa länken här:
https://www.qbrick.com/investors/rapporter-och-presentationer/

Ingen föranmälan krävs och det finns möjlighet att skicka in frågor i förhand till bolagets IR-brevlåda ir@qbrick.com eller ställa dem i chatten i den interaktiva videospelaren under den livesända frågestunden.

För ytterligare information, vänligen kontakta: 
Fredrik Fagerlund, VD, Qbrick AB 
E-post: fredrik.fagerlund@qbrick.com
Telefon: +46 76 526 20 38 

Om Qbrick
Qbrick AB (publ) är ett svenskt företag grundat 1999 som tillhandahåller SaaS-baserade mjukvarulösningar inom video samt filmproduktion för företag, myndigheter och gaming-industrin. Bolaget levererar en molnbaserad teknisk plattform med vilken kunder kan skapa, redigera, lagra och distribuera live-video och förinspelade videoklipp. Qbrick utvecklar även interaktiva tjänster där tittare kan engagera sig i sändningar som till exempel videoshopping, live-events eller finansiell bolagskommunikation. Bolagets videoplattform genererar idag månatliga intäkter från cirka 100 företagskunder. Qbrick har idag helägda dotterbolag med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Huvudkontoret är beläget i Stockholm. Qbricks aktier är noterade på NGM Nordic SME.

För mer information, se Qbricks hemsida www.qbrick.com

Datum 2024-02-09, kl 10:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!