Prostatype Genomics utser Anders Koch till ny CFO

REG

Anders Koch har över 25 års erfarenhet från positioner inom finans och ledarskap, närmast från ett interimsuppdrag hos Goodbye Kansas Group AB (publ), även det noterat på Nasdaq First North.

Prostatype Genomics VD Fredrik Persson säger: "Anders kompetens och erfarenhet av att strukturera och effektivisera verksamheter i skiftande utvecklingsfaser är precis vad Prostatype Genomics behöver just nu och vi är glada över att han har möjligt att komma till oss i en konsultroll. Anders strategiska förmåga kommer att bidra till både effektivare processer och att uppnå våra finansiella mål samtidigt som tillsättandet ligger i linje med bolagets kommunicerade effektiviseringsprogram."

"Prostatype Genomics är ett spännande företag med en fantastisk produkt som fyller ett stort kliniskt behov, och jag tror och hoppas att min erfarenhet av att arbeta med, och fokusera på, värdeskapande åtgärder och processer kan hjälpa Prostatype Genomics i den fortsatt spännande resa företaget nu står inför," säger Anders Koch.

Anders Koch efterträder Michael af Winklerfelt som finns kvar i bolaget under en överlämningsperiod.

Datum 2023-10-31, kl 10:59
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!