Valberedning utsedd i Promimic AB (publ)

REG

Utnämningen har skett i enlighet med den instruktion avseende principer för utseende till Valberedning som fastställdes vid årsstämman i Promimic AB den 25 april 2023. De aktieägare som har utsett ledamöterna i valberedningen representerade sammanlagt drygt 70 % av samtliga aktier i bolaget den 31 augusti 2023.

Valberedningens uppgift är att inför årsstämma förbereda och framlägga förslag avseende antal styrelseledamöter som skall väljas av stämman, val av ordförande och övriga ledamöter i styrelsen, styrelsearvoden, val av ordförande på årsstämman, val av revisorer (i förekommande fall) samt förslag till regler för utseende av valberedning inför årsstämman 2024. Aktieägare som önskar lämna synpunkter eller framlägga förslag till valberedningen kan göra detta i god tid före stämman via e-post till info@promimic.com eller via brev till Promimic AB, AZ BioVentureHub, HB4, c/o AstraZeneca R&D Mölndal, 431 83 Mölndal. Valberedningens förslag kommer att presenteras i kallelsen till årsstämman och på bolagets hemsida: www.promimic.com

Mölndal, den 27 september 2023
Promimic AB (publ)

==========================================================================

Promimic AB, AZ BioVentureHub, HB 4
 AstraZeneca R&D, 431 83 Mölndal, Sweden

Datum 2023-09-27, kl 17:35
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!