ProfilGruppen AB har utsett Mari Kadowaki till vd och koncernchef.

MAR

Mari är civilingenjör och sedan 2007 VD på batteritillverkaren SAFT AB i Oskarshamn, innan dess många år inom Electrolux. Sedan ett år tillbaka så är Mari också del i ProfilGruppens styrelse och har visat god förståelse för bolagets verksamhet. Mari är styrelseledamot i Garo AB och vice ordförande i Teknikföretagen. Tillträde sker senast 2023-12-01 under tiden fortsätter Jonny Sandstedt som tf. VD.
 
ProfilGruppens styrelseordförande, Mats Johansson, kommenterar:
Vi har glada över att välkomna Mari som ny koncernchef för ProfilGruppen. Med hennes gedigna erfarenhet och ledaregenskaper är vi övertygade att hon kommer fortsätta utveckla ProfilGruppen på ett positivt sätt.
 
Mari Kadowaki kommenterar:
”Det är med stor glädje och entusiasm som jag ser fram emot att få tillträda så snart som möjligt. Under mitt år som styrelseledamot har min kunskap för verksamheten vuxit sig större och det ska bli mycket stimulerande att få bidra till ProfilGruppens fortsatta utveckling.”

Datum 2023-05-22, kl 09:55
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!