Ny VD har utsetts i Precomp Solution AB (publ)

MAR

Jonas Andersson har utsetts till ny VD i Precomp Solution AB. Jonas kommer närmast från Steelo AB där han är VD. Han har tidigare arbetat på bland annat RUAG Space AB och Inission Borås AB. Jonas har en gedigen produktionserfarenhet och ett dokumenterat gott ledarskap. Jonas kommer att börja sin anställning senast den 15 februari 2024.

”Det är med stor tillförsikt jag kommer att ta mig an utmaningarna som finns på Precomp Solutions. Det ska bli mycket stimulerande att arbeta med den spjutspetsteknologi företaget har i sin finklippning” säger Jonas i ett uttalande.

”Från styrelsens sida välkomnar vi Jonas att ta vid efter det framgångsrika förändringsarbetet som företaget inlett. Martin Larsson kommer att återgå till sin ordinarie styrelseplats och kommer med all sin erfarenhet från bolaget att bistå Jonas i hans initiala arbete” säger Stig-Arne Blom, styrelsens ordförande.

Ulricehamn den 15 augusti 2023

Datum 2023-08-15, kl 13:15
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!