PExA-kund i Storbritannien beställer uppdatering

University of Manchester var PExAs första kund i Storbritannien. Inledningsvis hyrdes ett PExA 2.o instrument under 6 månaders tid för forskning på Wythenshawe Hospital i Manchester. År 2019 köpte de loss instrumentet och väljer nu att beställa en uppdatering till den nyaste frisläppta version PExA 2.1, för användning inom den forskning som syftar till att utveckla mer effektiva behandlingsmetoder av vanliga luftvägssjukdomar såsom astma och KOL. Universitetssjukhuset i Manchester är annars känt i Storbritannien för framstående medicinsk utbildning och för en FoU-verksamhet inom styrkeområdena cancer, lung- och kardiovaskulära sjukdomar samt inom sårvård.

Tomas Gustafsson, VD på PExA kommenterar

  • Det känns som vi är på rätt väg när våra trogna kunder, som har använt instrumentet under flera år, visar ett långsiktigt engagemang genom att investera i uppdateringar för fortsatt och fördjupad användning.

Ordervärdet för uppdateringen ligger på ca 0,15 MSEK

Datum 2023-05-05, kl 12:15
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!