Kontrakt avseende leverans av MobiMed till Region Norrbotten har nu undertecknats

MAR

Ortivus tilldelades den 25 mars 2024 ett kontrakt för leverans av MobiMed ePR till Region Norrbottens ambulansverksamhet. Kontraktet, som har ett estimerat ordervärde om 10,5 MSEK, har nu signerats av båda parter.

Kontrakt har tecknats mellan Ortivus och Region Norrbotten avseende leverans av MobiMed ePR till regionens samtliga ambulansfordon. Kontraktslängden uppgår till fem år med möjlig förlängning årsvis i ytterligare fem år. Bedömt ordervärde är 6,0 MSEK för den initiala perioden, samt ytterligare 4,5 MSEK vid förlängning av kontraktet. 

Kontraktet avser även optioner till ett värde av ytterligare 8,0 MSEK, vilket ger ett totalt bedömt ordervärde på 18,5 MSEK. Avtalet innehåller en optionsklausul avseende MobiMed enRoute och MobiMed FleetCtrl, lösningar som kan komma att avropas av regionen. 
  
Region Norrbotten är sedan många år kund till Ortivus, och använder MobiMed Monitor i sin dagliga verksamhet. Det nya kontraktet avser MobiMed ePR, elektronisk patientjournal samt systemintegrationer. Ortivus levererar idag MobiMed till 16 av Sveriges 21 regioner. 
  
Vi är mycket glada över att vi återigen har erhållit Region Norrbottens förtroende och att kontrakt nu har signerats. Vi ser fram emot att påbörja implementationsprojektet samt att fortsätta vårt goda samarbete med regionen.Säger Stefan Ekblom, Nordisk Försäljningschef, Ortivus. 

Datum 2024-05-20, kl 16:30
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.