Johan Wewel ny CFO för Ortivus

MAR

Ortivus har rekryterat Johan Wewel som ny Finanschef och som medlem i bolagets ledningsgrupp.

Ortivus kan i dag meddela att Johan Wewel tillträder som ny CFO från den 1 september. Johan har nästan tre decennier av erfarenhet i företagsledande positioner inom bolag som kännetecknas av lönsam tillväxt.
 
”Vi är oerhört glada att kunna välkomna Johan Wewel till vårt team! Johans mångåriga och breda erfarenhet från ledande befattningar inom tillväxtbolag med fokus på lönsamhet kommer att vara av stor vikt för Ortivus.”  säger Gustaf Nordenhök, Ortivus VD.
 
Mellan 2017 och 2021 tjänstgjorde Johan som CFO på Frösunda Omsorg, där han samlade värdefull erfarenhet av en noterad miljö genom bolagets finansiering via noterade obligationer. Johans arbete har främst fokuserat på tjänsteproducerande företag, men han har även erfarenhet av produktion och internationell försäljning.
 
Utöver sin omfattande operativa erfarenhet inom ekonomistyrning, finansieringsfrågor och företagstransaktioner, har Johan arbetat som senior rådgivare på Carlsquare, där han har gett finansiell rådgivning och bistått kunder vid företagsöverlåtelser, noteringar samt aktiemarknadsanalys.
 
Senast kommer Johan från rollen som CFO inom börsnoterade Ecoclime Group.
 
"Jag är glad över att ansluta till Ortivus vid en så avgörande tidpunkt i dess resa," säger Johan Wewel. "Jag ser fram emot att arbeta nära det talangfulla teamet på Ortivus för att driva ekonomisk tillväxt och bidra till företagets framgång."
 
Johan tillträder som Ortivus CFO den 1 september, 2024.

Datum 2024-06-25, kl 07:30
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.