OptiCept Technologies

OptiCept tecknar ytterligare hyresavtal med olivoljeproducent i Spanien

OptiCept Technologies (ticker: OPTI) har tecknat ett hyresavtal med Finca Duernas, beläget i Cordoba, Andalusien. Kunden kommer att hyra ett Opticept PEF-system för säsongen 2024-2025. Kontraktet har en köpoption och maskinen beräknas användas i produktion från och med september.

Finca Duernas är en anrik olivoljeproducent vars historia går tillbaka ända till 1200-talet. Nuvarande ägare är ett familjeföretag som bedriver en modern produktion med fokus på ekologiska produkter. Finca Duernas exporterar idag till 20 länder och har prisats på många internationella tävlingar i Europa, USA och i Asien för sina produkter.

"Vi är mycket stolta över att addera ytterligare en kund till vår befintliga kundbas i Andalusien. OptiCepts teknologi börjar nu bli väl förankrad i hjärtat av världens olivoljeproduktion. Vi och våra nya kunder ser fram emot denna säsong som ser ut att ge en bra skörd", säger Thomas Lundqvist, VD för OptiCept Technologies.

Datum 2024-08-01, kl 12:15
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 15 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 6000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!