OptiCept Technologies

OptiCept tecknar hyresavtal med ledande juiceproducent i Costa Rica

MAR

OptiCept Technologies (ticker: OPTI) har tecknat ett hyresavtal med Mexifrutas i Costa Rica. Bolaget ska under ett antal veckor hyra ett OptiCEPT® PEF system med syfte att öka extraktionen av ananasjuice. Kunden betalar 20 000 EUR för hyresperioden.

”Vi är mycket glada att nå detta genombrott i Central Amerika, som är en nyckelmarknad vad gäller juice i allmänhet och ananasjuice i synnerhet. Vi ser denna hyresperiod som en inledning på ett långsiktigt samarbete med Mexifrutas vars produktion av juicer och torkade frukter öppnar stora möjligheter för oss, Vi har målmedvetet bearbetat marknaden för ananasjuice utanför Asien och fått god respons. Vårt samarbete med stora aktörer på marknaden är en styrka och detta kan få fler att följa efter” Säger Thomas Lundqvist, VD OptiCept Technologies.

Mexifrutas är ett världsledande bolag med fyra produktionsanläggningar baserade i Mexiko och Costa Rica som exporterar juice och andra produkter till mer än 30 länder. Bolaget producerar juice från tropiska frukter så som ananas, mango och banan. Man tillverkar och säljer även torkade frukter.

Leverans sker så snart som möjligt.

Datum 2024-10-16, kl 09:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 15 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 6000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!