OptiCept Technologies

OptiCept tecknar avtal med en av världens största olivoljeproducenter

MAR

OptiCept Technologies (ticker: OPTI) har idag ingått avtal med Aceites del sur (“Acesur”) i Spanien gällande installation av en oliveCEPT® till ett värde av 180 000 Euro.

Acesur har efter att ha utvärderat CEPT-teknologin i sin produktion, beslutat att investera i teknologin. Ordervärdet uppgår till 180 000 Euro. 
 
”Det är glädjande att fler och fler olivoljeproducenter på Iberiska halvön väljer att investera i vår teknologi. Acesur har ett mycket gott rykte i livsmedelsindustrin och det är så klart värdefullt med en kund av denna dignitet som influerar hela industrin” säger Thomas Lundqvist VD OptiCept Technologies. 
 
Aceites del sur är en av världens största olivoljeproducenter med en årlig omsättning på 600 miljoner Euro. Bolaget är bland Spaniens ledande inom olivolja, prisade för såväl sin kvalité som innovation. De har ca 650 anställda och exporterar sina produkter till 80 länder, bland annat är ett stort exportland USA. 
 
Bolagets huvudverksamhet kretsar kring produktion, raffinering, buteljering och export av olivolja. Men de är även aktiva inom oliver, kryddor, vinäger och andra livsmedel. Aceites del sur äger flertalet kända varumärken som La Espaṅola, Coosur och Al Amir. 
 

Datum 2024-05-29, kl 17:53
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!