OptiCept Technologies

OptiCept Technologies tecknar hyresavtal med innovativ olivoljeproducent i Spanien

OptiCept Technologies (ticker: OPTI) har tecknat ett hyresavtal med Oleícola San Francisco, beläget i Jaen, Andalusien. Kunden kommer att hyra ett Opticept PEF-system för säsongen 2024-2025. Kontraktet har en köpoption och maskinen är planerad att installeras i september.

Oleícola San Francisco är ett familjeföretag som grundades 1927. Den nya generationen som driver företaget implementerar den senaste tekniken till stöd för produktionen. Oleícola San Francisco är pionjärer inom ”oleoturism” och till idag så har mer än 30 000 besökare lärt sig hur man producerar de olivolja av högsta kvalitet hos dem. 

"Vi är mycket glada över att kunna lägga till fler kunder till vår befintliga kundbas i Andalusien. Med ytterligare referensanläggningar på plats i hjärtat av världens olivoljeproduktion så ser vi med tillförsikt på framtiden", säger Thomas Lundqvist, VD för OptiCept Technologies. 

Datum 2024-07-17, kl 08:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 15 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 6000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!