OptiCept Technologies

OptiCept Technologies tecknar avtal med ledande olivoljeproducent i Spanien

MAR

OptiCept Technologies AB (ticker: OPTI) har idag skrivit avtal med en kund i Spanien gällande oliveCEPT®. Den välkände olivoljeproducenten i Jaen, Cortijo La Labor ("Hacienda La Laguna") har lagt en order till ett värde av 180 000 Euro. Maskinen är planerad att installeras i september.

Cortijo La Labor är beläget i hjärtat av olivoljeproduktionen i området Jaén. Genom sitt starka fokus på kvalitet har företaget har uppnått en position som referens i industrin. Produktionen har under de senaste åren vuxit till att bearbeta 20 miljoner kg oliver årligen.  

"Vi ser att fler och fler ledande olivoljeproducenter upptäcker fördelarna med OptiCepts PEF-teknologi och vi är mycket glada över att kunna lägga till fler kunder till vår befintliga kundbas i Andalusien. Med ytterligare referensanläggningar på plats i hjärtat av världens olivoljeproduktion så ser vi med tillförsikt på framtiden", säger Thomas Lundqvist, VD för OptiCept Technologies. 

Datum 2024-07-15, kl 17:38
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 15 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 6000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!