OptiCept Technologies

OptiCept Technologies rekryterar ny CFO

MARKN.

OptiCept Technologies rekryterar Déspina Georgiadou Hedin som bolagets nya CFO. Déspina kommer närmast Ascelia Pharma AB (publ), ett biotechbolag listat på Nasdaq, där hon innehaft rollen som CFO. Hon kommer att tillträda tjänsten senast den 1 november 2023.

Déspina Georgiadou Hedin ersätter nu Tomas Andersson, som agerat interim CFO sedan april 2023 under tiden en permanent rekrytering genomförts. Hon har omfattande erfarenhet av ledande positioner inom finans och rollen som CFO för såväl noterade som onoterade bolag. Närmast har hon varit CFO på Ascelia Pharma AB och dessförinnan har hon b la varit CFO och HR chef på Bioglan AB, samt Chief Accountant och Senior Financial Specialist på Sol Voltaics AB. Déspina har en civilekonomexamen från Linnéuniversitet, Växjö/Kalmar.

“Vi är mycket glada att få hälsa Déspina välkommen till OptiCept som CFO. Hon har en stark profil och gedigen erfarenhet, inte minst från arbete med bolag på Nasdaqs small cap lista, som vi har ambitioner att lista oss på. Jag vill också tacka Tomas Andersson som har gjort ett utmärkt jobb under sin tid som interim CFO.” säger Thomas Lundqvist, VD OptiCept Technologies.

“OptiCept är ett mycket spännande bolag med en innovativ produktportfölj med stark hållbarhetsprofil. Jag ser mycket fram emot att börja på OptiCept och att kunna bidra till bolagets utveckling och framtida tillväxt”. Säger CFO:n Déspina Georgiadou Hedin.

Datum 2023-10-20, kl 15:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!