OptiCept Technologies

OptiCept Technologies ingår avtal med juiceproducent i Centraleuropa

OptiCept Technologies har idag ingått avtal med en ledande juiceproducent i Centraleuropa, syftet är att verifiera att CEPT-plattformen kan förbättra hållbarheten på kundens juiceprodukter.

OptiCept har tecknat ett ingångsavtal med en ledande producent av juicer och andra drycker. En juiceCEPT+ ODIN kommer nyttjas under projektet. Labb-tester med goda resultat är genomförda och nu tar kunden nästa steg för att verifiera teknologin i den egna produktionen. Målet är att uppnå förlängd hållbarhet för kallpressad grönsaksjuice. Verifieringen kommer genomföras under hösten 2023. Kunden betalar 7000 euro. Potentialen i denna produktionsanläggning är upp till 6 juiceCEPT+ BALDER. Diskussioner förs även kring effektiviserad utvinning med juiceCEPT BALDER.

”Vi ser framemot att starta upp ytterligare ett referensprojekt, denna gång för juiceCEPT+-applikationen med fokus på förlängd hållbarhet och kvalité. Avtalet är helt i linje med vårt nya strategiska fokus där vi tillsammans med partners vill utveckla vår teknologi. Det finns en stor potential då kunden är ledande inom juicesegmentet i sin region och grönsaksjuice är en stor produkt i Centraleuropa. Ett första steg på ett långsiktigt samarbete och ett spännande insteg på en ny stor marknad med en bra referenskund”. Säger Thomas Lundqvist, VD, OptiCept Technologies.

Datum 2023-09-05, kl 12:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!