OptiCept Technologies

OptiCept Technologies AB publicerar årsredovisning för 2023

MARKN.

OptiCept Technologies AB (publ) (ticker: OPTI) meddelar att årsredovisningen för 2023 nu finns tillgänglig på bolagets hemsida https://investor.opticept.se/finansiell-information/finansiella-rapporter/.

Thomas Lundqvist, CEO, OptiCept Technologies, säger: ”2023 var ett händelserikt år för OptiCept. Vi rör oss från en position inom forskning och utveckling mot en global kommersialisering av våra produkter. Denna övergång sker i en världsmarknad där företag står inför utmaningen att effektivisera sina verksamheter samtidigt som de strävar efter minskad klimatpåverkan.”

”2024 blir oerhört spännande. Vi erbjuder kunder lönsamma investeringar som ligger helt rätt i tiden. Vi kommer in i året på en lägre kostnadsnivå som är långsiktigt hållbar och med en ny och stark strategi för accelererad kommersialisering tillsammans med våra partners.” fortsätter han.

Datum 2024-04-18, kl 12:30
Källa MFN
Alla Aktier tipsar: Nu får du 200 kr gratis när du skapar konto på Nordnet, insatt i fonden Nordnet One Balanserad. Bra tillfälle för dig som inte kommit igång med investeringar än, eller bara testat t.ex. Avanza.
Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet