OptiCept Technologies

OptiCept Installerar PEF-system hos prisbelönt olivoljeproducent i Frankrike

OptiCept Technologies (ticker: OPTI) har ingått ett hyresavtal med Château d'Estoublon, en högt rankad producent, vars olivoljor nyligen utsetts till världens bästa vid New York International Olive Oil Competition. Kunden hyr OptiCepts PEF-system under säsongen 2024-2025.

OptiCept ingår ett hyresavtal med en av världens mest framstående olivoljeproducenter, Château d'Estoublon, i Frankrike. Avtalet tecknas för att ge kunden en möjlighet att ta beslut om en permanent installation efter säsongen.

“Vi ser att fler och fler olivoljeproducenter med fokus på hög kvalité upptäcker fördelarna med OptiCepts PEF-teknologi, vi har stora förhoppningar om att Château d'Estoublon blir en långsiktig kund till oss och att fler producenter i Frankrike följer”, Säger Thomas Lundqvist, VD, OptiCept Technologies.

Château d'Estoublon är kända för sin högkvalitativa olivolja och har precis erkänts som de bästa olivoljorna i världen genom att vinna den mest prestigefyllda tävlingen i världen: New York International Olive Oil Competition. Château d'Estoublon ligger i Provence, Frankrike och innefattar en 18 hektar stor vingård samt 120 hektar olivlundar.

Datum 2024-06-19, kl 14:20
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!