OptiCept Technologies

OptiCept inleder samarbete i Norden - ska behandla rosor till dagligvaruhandeln

OptiCept ingår samarbets- och utvärderingsavtal med en skandinavisk importör av blommor som är en av de största aktörerna inom dagligvaru- och servicehandeln. En OptiBoost-applikation för snittblommor kommer installeras vid en av deras anläggningar, för att behandla rosor för en av deras kunder inom dagligvaruhandeln.

Behandlade rosor kommer att säljas i en ledande dagligvaruhandelskedjas butiker. Försäljning och svinn kommer att mätas och jämföras med butiker som säljer obehandlade rosor.

“Det här är en omfattande utvärdering som görs under liknande premisser som med Dagab i Sverige. Det är glädjande att vi nu etablerar oss ytterligare på den nordiska marknaden. En marknad med bra förutsättningar för OptiBoost där vi ser att vi kan tillföra mycket värde”, säger, Thomas Lundqvist, VD, OptiCept Technologies.

Utvärderingen planeras starta i augusti och fortlöpa under 12 veckor.

Datum 2023-07-20, kl 10:15
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!