OptiCept Technologies

Investeraruppdatering OptiCept – fokus på strategiska partnerskap och status för kommersiella projekt

Kvartalsvis publicerar OptiCept en uppdatering som dels ska ge befintliga aktieägare en inblick i pågående aktiviteter, dels ge marknaden en överblick av bolaget. I den här uppdateringen har bolaget lagt fokus på dess strategiska partnerskap.

OptiCepts ambition är att påskynda försäljningsutvecklingen. Därför har bolagets fokus under årets sista kvartal varit riktat på att stärka dess befintliga samarbeten samt på att skapa nya. Partnerskap är och blir en allt viktigare del av OptiCepts övergripande strategi.

“I den här uppdateringen ger vi utöver status kring våra kommersiella projekt även en inblick i våra partnerskap. Vi är måna om att ge våra ägare, investerare och intressenter en så bra inblick i vår verksamhet som möjligt, därför har vi lanserat dessa investeraruppdateringar”. Säger Thomas Lundqvist, VD, OptiCept Technologies.

Datum 2024-03-05, kl 13:45
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!