Oneflow är utsedda till ledare av G2 i vårens rapporter 2024

Pressmeddelande
8 april 2024

Oneflow har tilldelats 41 G2 Leader- och High Performer-märken inom kategorier som avtalshantering, e-signatur, affärsförslag, hantering av avtalslivscykeln samt Salesforce AppExchange-appar.

Oneflow, ett SaaS-bolag noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market i Stockholm, utvecklar en plattform för automatisering av avtal för att hjälpa företag att modernisera det traditionella sättet att arbeta med avtal.

I de senaste G2 Vår-rapporterna framträdde Oneflow som ledare och högpresterare i 86 rapporter och mottog totalt 41 märken. De huvudsakliga kategorier bolaget erkändes inom inkluderar avtalshantering, e-signatur, affärsförslag, hantering av avtalslivscykeln samt Salesforce AppExchange-appar.

Oneflow har utökat sitt erkännande inom G2:s vår-rapporter, vilket markerar sin debut i 5 nya rapporter denna säsong, och belyser Oneflows växande inverkan inom olika aspekter av avtalshantering. De nya rapporterna inkluderar Enterprise Implementation Index för Contract Management, Mid-Market Results Index för Proposal, Enterprise Results Index för E-Signature, Enterprise Usability Index för Contract Management, och France Regional Grid® Report för E-Signature.

Gustaf Wibom, Chief Customer Officer på Oneflow, delade sin uppskattning och sa, "Att bli erkänd är alltid meningsfullt, men det känns särskilt speciellt när berömmet kommer direkt från våra kunder. Vi tar denna feedback på allvar. Det motiverar oss att fortsätta att pressa gränserna för innovation och att säkerställa att vi erbjuder det yttersta stödet, hjälper våra kunder att nå sina mål."

Oneflows kunder lämnar ofta recensioner om vad de gillar mest med plattformen. Några nyliga kundrecensioner inkluderar:

Det mest användarvänliga verktyget för avtalhantering någonsin

"Med Oneflow har jag full kontroll över alla avtal i varje marknad och varje segment som jag arbetar inom. Att ha en sådan bra översikt över vilket avtal som behöver följas upp, rapportera resultaten och pipeline till mina kollegor är enkelt och kunderna har ett lätt sätt att visa avtalen oberoende om de använder sin telefon eller laptop. Jag älskar också hur enkelt det är att anpassa mallar och avtal beroende på vilken information som behövs för det specifika avtalet."

Har provat Docusign, Getaccept, Pandadoc, Scrive... Oneflow slår dem alla

"Användarvänlighet och enkelhet för kunder att signera. Kan göra fantastiska mallar"

Strömlinjeformad avtalsautomatisering med en fantastisk integration med Salesforce

"Oneflows integration med Salesforce har i hög grad effektiviserat vår avtalhanteringsprocess. Möjligheten att utlösa skapande och sändning av avtal genom Salesforce Flows har varit en kritisk funktion för oss, vilket möjliggör realtidsrespons på försäljningsaktiviteter. Dessutom är förmågan att köra automatiseringar direkt inom Salesforce vid ändringar av avtalstatus, som reagerar på åtgärder såsom att visa avtalet och signering, en betydande tidsbesparare. Försäljningsteamet använder aktivt verktyget för att generera ungefär 500 avtal varje månad utan att stöta på några klagomål. Uppsättningen och implementeringsprocessen för de huvudsakliga funktionerna är enkel, och vi har funnit kundsupporten vara exceptionellt hjälpsam, guidar oss genom varje steg med tålamod och expertis."

G2 är världens största och mest betrodda marknadsplats för programvara/mjukvara. Mer än 60 miljoner människor använder årligen G2 för att fatta smartare beslut baserade på autentiska recensioner av branschkollegor..

För att lära dig mer och läsa aktuella recensioner från andra aktiva Oneflow-användare på G2, besök https://www.g2.com/products/oneflow/reviews

Om Oneflow

Oneflow utvecklar en plattform som automatiserar hela avtalsprocessen med hjälp av AI. Avtal ligger i hjärtat av alla verksamheter, men trots att världen genomgår en digital omvandling fastnar avtalen ofta i en röra av PDF-filer, äldre system och inkorgar, bara för att få dem signerade. Oneflow tror att det finns ett bättre sätt att hantera avtal. Ett sätt som är intelligent, användarvänligt, datadrivet och samlar alla steg i processen på en plats, vilket möjliggör tydlighet och samarbete mellan alla parter. Och de, i sin tur, kan fokusera på det de gör bäst. Med Oneflow blir avtalen smartare, vilket ger våra användare en magisk upplevelse. Testa gratis på oneflow.com.

Datum 2024-04-08, kl 10:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!