NOSAs produkt Odor control upphandlas i Belgien

NOSA Odor control upphandlas i Belgiska Brygge. Upphandlingen riktar sig mot statliga vårdinrättningar och vissa andra aktörer i regionen, inklusive St-Jans sjukhus samt ambulanssjukvården. Avtalet sträcker sig över fyra år.

Odor control är sedan tidigare upphandlad i Bryssel kommun och beställs även av sjukhus och i Antwerpen. I dagsläget används produkten i stor utsträckning även inom polisväsendet i Belgien, men är där ännu inte upphandlad.

“Vi har sett en ökad efterfrågan i Belgien över en längre tid och det är kul att produkten nu även börjar komma in på upphandlingar. Odor control är en fantastisk produkt som underlättar arbetsmiljön för tusentals människor varje dag.”, säger Adrian Liljefors, VD för Nosa Plugs AB.

Upphandlingar av detta slag är en viktig del i bolagets affärsmodell som säkerställer stabil och ökande tillväxt över längre tid.
NOSA har i dag tre distributörer som aktivt arbetar med bolagets produkter i Belgien: LS-Innoventa, King, Covarmed samt Mediq.

Datum 2024-03-28, kl 11:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!