NOSAs luktskydd upphandlas i Danmark

NOSA Odor control upphandlas i Danmark. Upphandlingen avser ”konsumtionsvaror” ämnade för kommun, region och andra statligt anknutna aktörer. Staten og Kommunernes Indkøbsservice ”SKI” ansvarar för upphandlingen som inkluderar 95 anslutna kommuner, en region och fyra andra aktörer. Ytterligare institutioner kan ansluta sig till upphandlingen och avropa produkter, inklusive offentlig sektor på Grönland och Färöarna.

Upphandlingen avser ca 450.000 produkter och värdet av upphandlingen beräknas uppgå till närmare 2 MSEK. Upphandlingen startar den 8:e juli 2024 och sträcker sig över fyra år.

“Vi har tidigare sålt till ett antal olika vårdenheter i Danmark via våra distributörer, men har tidigare inte varit med i de större upphandlingarna. Att Odor control inkluderas i denna upphandling stärker vår position i marknaden och visar på den stora nytta produkten tillför våra kunder. Ofta är det först när produkten är upphandlad som den riktiga tillväxtresan kan påbörjas på en marknad”, säger Adrian Liljefors, VD för Nosa Plugs AB.

Det finns i Danmark fem regioner, varav en deltar i denna upphandling. NOSA arbetar tillsammans med aktörer på marknaden i Danmark för att få till stånd upphandlingar i fler regioner. Upphandlingen avser 95 av den 98 danska kommuner.

Datum 2024-03-18, kl 10:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!