NOSA Smell training lanseras på apotek i Tyskland

I dag lanseras NOSA Smell training på apoteksmarknaden i Tyskland. Inför lanseringen har NOSA knutit samarbetsavtal med två av Tysklands, tillika Europas, största apoteksgrossister, Alliance Healthcare och Noweda.

“Dessa två starka samarbetspartners vittnar om hur viktig och högklassig NOSA Smell training är och möjliggör en framgångsrik utrullning i Tyskland” säger VD Adrian Liljefors

Intresset för produkten har varit stort bland de tyska apoteken och Smell training går från och med i dag att köpa på 12 tyska e-apotek. Största samarbetspartner i lanseringen är Doc Morris som är en av Tysklands största apotek med en omsättning på över 11 MDR SEK. 

Samtal pågår med flera tyska apoteksaktörer, både stora och små. Primärt förs diskussioner med e-apotek, då produkten är specifikt anpassad för effektiv e-handel.  

NOSA förbereder parallellt med lanseringen i Tyskland även en apotekslansering i Sverige, som beräknas ske under andra halvan av maj.

Datum 2024-04-26, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!