NOSA lanserar med Lyreco Finland och tar emot första order

Idag meddelar Nosa Plugs AB att de knyter en ny samarbetspartner på den finländska marknaden; Lyreco Finland.

Lyreco är sedan tidigare en strategisk partner till NOSA i Europa och utrullningen i Finland markerar nästa steg i utvecklingen av det framgångsrika samarbetet.

NOSA:s produkter säljs sedan tidigare av Lyreco i Sverige och Nederländerna. Lyreco har haft en stabil försäljningsutveckling med NOSA:s produkter de senaste åren och har vuxit till att bli en av bolagets främsta distributörer. 

Lyreco är en av Europas största distributörer av engångsartiklar och distribuerar fler än 10.000 produkter i fler än 25 marknader. Lyreco säljer primärt till kunder inom Hälso- och sjukvård, säkerhet och industri, kontor samt hygien- och städ. Lyreco säljer även produkter direkt till kund via butik sedan de år 2021 köpte upp Staples. Lyreco har över 12.000 anställda globalt, varav cirka 190 i Finland.

“Finland är en viktig marknad där vi hittills endast har sålt till hälso- och sjukvården. Med Lyreco Finland som samarbetspartner tar vi nu nästa naturliga steg och breddar vår närvaro mot fler kundgrupper, i linje med vår långsiktiga strategi, säger VD, Adrian Liljefors

Datum 2024-05-31, kl 14:50
Källa MFN
Alla Aktier tipsar: Nu får du 200 kr gratis när du skapar konto på Nordnet, insatt i fonden Nordnet One Balanserad. Bra tillfälle för dig som inte kommit igång med investeringar än, eller bara testat t.ex. Avanza.
Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet