NOSA inleder samarbete med ledande aktör inom luktträning

MARKN.

Nosa Plugs AB meddelar idag att de slutit avtal med MediSense, en av Europas största återförsäljare av produkter inom luktnedsättning. MediSense är en ledande aktör inom luktnedsättning och de erbjuder i dagsläget lukttester, smaktester och produkter för luktträning. De säljer sina produkter till vårdprofessionen, då främst till aktörer inom öron, näsa & hals samt till luktkliniker. En stor del av MediSenses försäljning sker även direkt mot konsument, då främst via hemsidan smelltest.eu. 

“NOSAs lösning är otroligt innovativ och det känns bra att framåt kunna erbjuda en helt ny typ av lösning till ett så utbrett problem som nedsatt luktförmåga. Att NOSA smell training dessutom är en CE-märkt medicinteknisk produkt ser vi som ytterligare en styrka som våra kunder efterfrågar”, säger Raymond Tel, VD på Medisense.

MediSense har haft en snabb tillväxt sedan de grundades 2013 och säljer idag sina produkter till universitetssjukhus och vårdkunder över hela Europa. 

“MediSense har lyckats etablera sig som en ledande leverantör av luktträningsprodukter och det känns givetvis bra att en respekterad auktoritet tar in vår produkt och lyfter fram den som en föredragen lösning. De har ett starkt fäste i flera av våra viktigaste marknader såsom Benelux och länder inom DACH-regionen, vilket givetvis är en fördel i expansionen och etableringen för oss framåt”, säger Adrian Liljefors, VD för Nosa Plugs AB.

I samband med avtalsskrivande lägger MediSense en första order på NOSA smell training. MediSense lanserar samtidigt Nosas övriga produktsortiment för konsument och blir därmed en helhetsleverantör av NOSAs produkter.

Datum 2024-01-10, kl 13:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!