CE-märkning av NOSAs nya innovation för luktträning

MARKN.

Nosa Plugs AB meddelar idag att deras nya produkt för behandling av luktnedsättning, NOSA smell training, är CE-märkt.

Nästa vecka lanseras världens första medicintekniska produkt för luktträning, NOSA smell training, på den stora vårdmässan Medica i Dusseldorf. Lösningen är utvecklad tillsammans med ett forskarteam på Karolinska Institutet, lett av luktexperten, doktorn och professorn Johan Lundström. 

Idag meddelar NOSA Plugs AB att lösningen nu är CE-märkt, vilket innebär att produkten blir världens första CE-märkta medicintekniska produkt för behandling av nedsatt, tappad eller förvrängd luktförmåga.

“Vi har all data som behövs på plats och vi har gjort alla tester som krävs, vilket innebär att lösningen nu möter de krav och regler som behövs för att kunna CE-märkas, säger Adrian Liljefors, VD på Nosa Plugs AB. 

CE-märkningen är inte bara något som gör att produkten blir unik i sitt slag på marknaden:

“CE-märkningen blir en kvalitetsstämpel som vi är helt övertygade kommer göra stor skillnad i införsäljningen mot våra kunder. Att vi har en CE-märkt produkt för behandling på ett så utbrett problem och att vi är den enda aktören som kan erbjuda detta känns givetvis otroligt lovande”, säger Adrian Liljefors.

Datum 2023-11-09, kl 14:55
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!